Oooooo, pa dosta Vas se kao kuži u pingić
Uopće neko vrijeme nisam gledao ovu rubriku tako da se isprićavam zbog kašnjenja sa odgovorima. Dakle, ako je netko aktivni član nekog kluba (ima iskaznicu od HTSa) taj ne može igrati u SOKAZu jer to je Zagrebačka amaterska liga. Kao primjer navodim da u prvoj ligi SOKAZa igra Dragutin Šurbek (trebali bi znati tko je on) i redovito ima skor 33:0

, samim time je on igrač #1 SOKAZa. Nisam se javljao da se nađemo jer nam je trajala sezona do pred tjedan dana i u dvorani je bila velika gužva oko termina, jer kod nas igraju 4 ekipe. U zadnjem kolu smo imali šansu ako pobijedimo biti 2., ali nije nam se postećilo i pošto smo izgubili sezonu smo završili na 6om mjestu. Ja sam završio sezonu kao 2. igrač lige sa skorom 24:6, ali izgleda da nam je to bilo premalo za neki bolji plasman jer su nam ostala dvojica puno kiksala. Inače, igramo u mjesnoj zajednici Petar Zrinski, pa tako nosimo i to ime, a to je u Klaićevoj. Nije baš neka dvorana, samo je jedan stol i malo se parket rasklimao od previše igranja, ali nama je dobra. Trebao bi organizirati neko naše okupljanje pa da vidimo tko je tipkao istinu o sebi, a tko ne. Kad će to biti, javim Vam, a bit će najvjerojatnije u srijedu, ali ne znam koju. Bilo bi najbolje da oni koji ozbiljno kane konkurirati da mi pošalju broj moba na PM, tako da im mogu javiti kada će to biti. I još nešto, NEkanim osnivati novu momčad, nego pojačati postojeću. U ovoj igtam JA, moj stari i još jedan njegov vršnjak. Traže se mlade snage, ali max 2 igrača, makar je i to upitno. Jedan svakako, a drugi, ako se pokaže da stvarno i on zna igrati. Sada je pauza radi ljeta i godišnjih odmora, te nova sezona počinje u 9om mjesecu. Do onda ima vremena da se mi nađemo i provjerimo vaše sposobnosti. Podrazumijeva se da imate svoj reket, po mogućnosti sa što novijim gumama, i nemojte mi prodavati spike ja sam ovoga kupio za 50kn u Duhanu. Onaj tko se bavi /o pingićem zna o čemu pričam. Da ne duljim, pošaljite mi Vaše brojeve moba na PM i kroz najviše 2 tjedna ćemo se naći da si malo odhaklamo. To bi najvjerojatnije bilo srijedom oko pola 7. Za detaljnije informacije o SOKAZu posjetite
www.sokaz.hr