@Beren
kao prvo nemaš pravo oslovljavati ljude s "deca" ako zbog ničeg drugog onda zbog činjenice da si ipak mlađi od nekih koji su postali u ovom forumu.nitko ovdje ne napada ni tebe,ni bug,ni vidi,ni... već jednostavno diskutiramo o nekvaliteti većine (znači ne svih) recenzija u našim časopisima i jednostavno čistom neprofesionalnošču s kojom su neki članci pisani. možda ti nitko nije dao "primamnjivu" ponudu još,ali mislim da je pomalo naivno zaključiti da "ako sam ja pošten vjerojatno su i drugi"...nekom tko plati full color oglas na prvoj stranici bug-a (neznam koliko to dođe ali pretpostavljam da je u pitanju cifra sa bar 3 nule na kraju) nije bed dati neku "siću" tam nekom novinarćiču(ne govorim o tebi naravno) da opći dojam njegovog proizvoda bude za dlaku bolji od konkurencije, recimo čisto da krajnja ocjena njegove matične ploče bude za 3% veća od najjačeg konkurenta (u sitaciji npr. nf7-s i 8rda3+ obje ploče odliče,ali daj jednoj 3% više na testu i raja će navaliti jer "u bug-u kažu da je ta najbolja"). Tu leži najveći problem jer se dosta novinara opustilo i misli da pošto su "face" ljudi će bez zadrške vjerovati što oni kažu jer ipak rade u bugu/vidiu/pcchipi i sl. e možda neki hoće ali PCEkspertovci NIKAD neće!!!!!