View Single Post
Staro 19.10.2008., 14:03   #23
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor geniusboy Pregled postova
Mislim da većina malo pretjeruje s kritikama... joj konektori, joj dizajn joj ovo ono...

A dizajn... ah, di god je forum s "PC" prefiksom, naravno ja je sve na čemu je jabuka ružno jer je sivo ili bijelo...
Apple radi proizvode za svoje korisnike i za svoj već postojeći asortiman, i teško netko može reći da nova cinema ne paše uz novi macbook... a jbg, da ne paše uz neki acer, e pa hvala bogu... to im je i cilj, da se razlikuju od "konkurencije"..

Ne branim ja sam apple, nego me živciraju ti anti-mac stavovi.... ne znam zašto se uopće na "PC" forumu otvaraju teme o appleovim proizvodima kada ljudi nisu u stanju objektivno prosuđivati....
Pa posto je ovo _PC_ ekspert forum, a tema rasprave Apple monitor, mi gledamo s jedine moguce strane tu cijelu pricu... spojiti ACD 24" na PC. Mogli su se stari ACDovi spajat, moze i ovaj, samo malo ograniceno s obzirom na konektore. Istinabog napravljen je za Mac, al' ako ima jedan od najboljih prikaza u klasi, zasto ga nebi i na PC nasarafili

Nigdje nitko ne kaze da je monitor los, dapace mislim da su Apple monitori High End sto se kvalitete prikaza tice.... a dizajn monitora je ionako stvar ukusa, meni se svidja, nekima je odvratan, ista stvar i s novim BMW-ima i zgodnim zenama.

Jedino sto mene osobno smeta je ta prokleta garancija i cijena...