Citiraj:
Autor TheBEaST
Ovisi o tome kak su ti kontrole slozene...sad neznam dal ti je lijeva ili desna tipka misa za taj silent kill...uglavnom dok napadnes tipa onak "luđački" svom silinom bodezom u vrat to ne prolazi u javnosti jer ljudi to naravno skuze...zato treba izvesti taj silent kill koji je cisto jednostavan, prišuljaš se tipu iza leđa na nekih par centimetara i automatski ga Altair primi i zarine bodež onak odispod u kičmu...a ak ni to ne pomaže, onda ga slijedi pa to napravi u nekoj ulici di nema bas ljudi, a ne ono na glavnom trgu...do sad bi vec trebao imati neki instinkt ubojice... (pogotovo ak si igrao i neki nastavak hitmana)...upotrijebi malo maštu.
|
a s kojim bodezom onim nozom ili onim skakavcem iz rukava
a problem je imam vremensko ogranicenje ubit 2 ta privatnih strazara a oni su u damacusu u onoj trznici velikoj ulici pod krovom ja upadnem kroz krov di su otvorene resetke na one grede spustim se uzmem mali bodez ja mislim on ce ga polako a ovaj ko konj skoci na njega i bodezom ko da kolje vepra

nema male ulice on samo po toj najvecoj strazari.
P.S fora mi je da ako ubijes sve cuvare koji su te napali ne traze te vise meni jedan kad ubijo 10 cuvara onaj 11-ajsti pobigo a ja ga onim nozem za bacanje u leđja

jel postoji koji nacin da me zauvjek zaborave a ne kad pored njih prodjem oni me skuze