18.10.2008., 19:20
|
|
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Autor igor106
Imam 6820s več mjesec dana, i zasad sam jako zadovoljan. Monitor je sasvim OK... nije neki fenomen, al za te pare je super. Vidljivost...evo sad sam provjerio, po vertikali, imas oko 45 stupnjeva, a po horizontali, vidni opsjeg je oko 150 stupnjeva. U ovim okvirima možeš jasno gledati, čitati tekst itd. Boje su sasvim OK. Opet, nije fenomen, al novi lap za 4200kn, i to 17 incni, nema smisla ocekivat vise. Prije nego što sam kupio svoj od Telebit.hr, otišo sam do HGspot, i dečko mi je dopustio da pogledam kako funkcionira 6820, s instaliranim XPom. Nisam siguran da je to bio prodajni model, možda je bio njegovi lap, kako god, poanta mi je da ako možeš, progledaj prodavaonice i vidi dal če itko imat tu mašinu na display, pa da možeš vidjet svojim očima. Uglavnom, moj ima T2410 proc, na 2GHz i 1MB cache, 2GB rama.... platio sam 4300kn i svima ga toplo preporučujem... naravno, ako ne žele plačati više od 4500kn za novi lap. Ako te zanimaju detalji... napisao sam review na mom blogu, pa pregledaj ako želiš. Pozdrav.
|
hvala na odgovoru. Inace narucio sam navedeni model i vec ga koristim. Kao sto kazes; za navedenu cijenu radi stvarno o best buy 17" laptopu..
|
|
|