View Single Post
Staro 18.10.2008., 19:20   #3
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor igor106 Pregled postova
Imam 6820s več mjesec dana, i zasad sam jako zadovoljan. Monitor je sasvim OK... nije neki fenomen, al za te pare je super. Vidljivost...evo sad sam provjerio, po vertikali, imas oko 45 stupnjeva, a po horizontali, vidni opsjeg je oko 150 stupnjeva. U ovim okvirima možeš jasno gledati, čitati tekst itd. Boje su sasvim OK. Opet, nije fenomen, al novi lap za 4200kn, i to 17 incni, nema smisla ocekivat vise. Prije nego što sam kupio svoj od Telebit.hr, otišo sam do HGspot, i dečko mi je dopustio da pogledam kako funkcionira 6820, s instaliranim XPom. Nisam siguran da je to bio prodajni model, možda je bio njegovi lap, kako god, poanta mi je da ako možeš, progledaj prodavaonice i vidi dal če itko imat tu mašinu na display, pa da možeš vidjet svojim očima. Uglavnom, moj ima T2410 proc, na 2GHz i 1MB cache, 2GB rama.... platio sam 4300kn i svima ga toplo preporučujem... naravno, ako ne žele plačati više od 4500kn za novi lap. Ako te zanimaju detalji... napisao sam review na mom blogu, pa pregledaj ako želiš. Pozdrav.
hvala na odgovoru. Inace narucio sam navedeni model i vec ga koristim. Kao sto kazes; za navedenu cijenu radi stvarno o best buy 17" laptopu..
rak21 je offline   Reply With Quote