View Single Post
Staro 18.10.2008., 00:19   #15
greenfly
Od nonine sestre kunjado
Moj komp

greenfly's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor RaNz0 Pregled postova

- kaspersky (2008) - svi ga hvale i stavljaju uz bok najboljim AV/IS rješenjima današnjice, ili čak na čelo, ali meni se nije niti malo svidio. istina je da se može jako dobro podesiti, ali jako opterećuje sustav, stavio bi ga uz bok nortonu o čijem zauzimanju resursa i ptice na grani pjevaju. jako je spor kod skeniranja, zauzima puno memorije i procesora pri defaultnim postavkama (ekstremno više od noda na maksimalnim) te je spor pri skeniranju (sporiji od noda na maksimalnim), a pri povećavanju razine real time protekcije, pogotovo kod stavljanja na maksimalnu, jednostavno učini računalo neupotrebljivim (WinXP SP2, 1 GB RAM, P4 3.2GHz HT Northwood - usporedba sa nodom na istoj mašini). baš me zanima usporedba kasperskog i najljućeg mu protivnika noda na razini zaštite kod kasperskog na kojoj bi bio upotrebljiv.

Ne piši gluposti...skenira dugo,OK, prije skeniranja očisti CCleanerom i ugasi system restore na minutu, pa ga ponovo upali.Trajat će manje.
Uopće ne zauzima ništa od toga što si nabrojao,i netrebaš ga friznut do maximuma , jer je na defoltu bolji od velike večine na maximumu.
Ako se tebi "klao" sa nećim pa ti je usporavao komp,to se dalo sredit.Imam ga na lapu koji je slabije konfig.od tvoje,pa ga niti ne primjećujem.
Mogao si se obratiti Lab forumu, pa da vidiš u ćemu je problem i kako ga riješiti.
Na početku je naporan,ali zato sada čući u trayu miran,nečujan,opasan, jak,spreman.... kao da ga nemam....