17.10.2008., 21:27
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor Angelus
Jučer sam kupio Samsung U600,usput hvala puno Router na tome što si mi pokazao da je po specijalnoj ponudi 995 kn  .
Mobitel je,barem koliko sam ga upoznao divan krasan i bajan,ali nisam zahtjevan toliko oko mobitela tako da  .
No ovako,kako je 16 sati prvog punjenja prošlo danas u 12 h,a ja sam imao školu u 13:15,tek sam sada dobio pravu priliku igrati se s njime i ovako.Kartica je formatirana,mob sam po sebi super sprema na nj. i očitava dost brzo s nje(iako su rekli da očitavanje s kartice na U600 bude dosta sporo zbog lošeg čitača,ali tu nije slučaj) samo kad prikopčam na komp(USB Kabel) ne očitava karticu nikako,ni preko My Comp ni preko Samsung PC studia,jedino bluetoothom nisam pokušao.Nažalost nemam Micro SD card reader
Pomoć bi puno cjenio premda imam par rekodiranih filmova koje ću si stavit da mogu pogledat ako moram čekat bus il nešto pa mi bude dosadno a oni su oko 100 mb pa nemogu prebacit na mob pa sa moba na karticu.
Pomoć puno cijenim  Hvala!
|
A da li kartica, tj mobitel, ima definiran password koji zabranjuje pristup, ako se ne upiše???
|
|
|