View Single Post
Staro 17.10.2008., 12:44   #113
Terminator02
Premium
Moj komp

Terminator02's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
cekaj, stize philips s istom matricom, vrlo vjerojatno istom ili nizom cijenom i lako moguce boljim srgb modom rada, hehe
antrax, molim link na informaciju o tom Philipsu 24 S-IPS ili barem oznaku modela?

Bojim se da će ga u Filipsu nakrcati zvučnicima, web kamerama, mikrofonima, a što bi moglo biti najgore: piano sjajnim finišom plastike

Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
kak je krenulo 24" postaje mainstream kroz kakvih godinu dana, fora.
I ja to pomalo uviđam.
Vjerovatno bi bilo bolje odmah "preskočit" 22" ne-TN monitore( lp2275w) i odmah izabrati optimalno rješenje a to je 24" i 1920x1200.
Monitor se ne kupuje svake dvi godine (ja ne kupujem ni cipele svake dvi godine) pa valjda neće propast svit za 1000,1500 kuna više u odnosu na 22" ne-TN.

Treba pričekati da na tržište dođe i novi Lenovo L2440x (LED) koji bi trebao prilikom predstavljana koštati početnih(sa tendencijom pada cijene) 4600 kuna.
Treba pričekati i tog 24" S-IPS Filipsa, a i kako je Visaqe rekao koju reviziju LP2475w.

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Istisnuli su savrsen CRT striktno velicinom/tezinom (transport, cijena nafte direktno vezana za isti, velicina i tezina.
Svaka čast 19 i 20" kvalitetnim Trinitron CRT-ovima, ali kako dobit 24" ili čak 30" CRT ??
Terminator02 je offline   Reply With Quote