Citiraj:
Autor kkljajic
Odigrao jucer malo...sta ja znam, okej je
Na burazovom kompu je 9ka, na mom 8ica...brijem da cu danas na svoj
Sta ja znam, ovo sa driblinzima je malo mutavo, jednom sam se sa Bendzemom prosetao od centra do gola, samo sam pimplao po lopti, ljevo desno..ovo ono...na professional
Ugl. ocjena za pocetak 8/10(i da..nemre Bendzema ima shot acc 86, a Fred 84  )
|
a jbg stari, stavi na top player, pa necesh imati topliko slobode se zaj****** na lopti....komp ce te do neke mjere pushtati, ali ce te najcheshce sjebati....
a ocjene? poznati su po tome da neke igrache zapostavljaju u ocjenjivanju....bilo i uvijek ce biti...
al osobno mishljenje....Benzema je prvi strijelac Lyona, a ne Fred, pa je jednim dijelom i opravdano....
samo mi nije jasno da Olic ima weak foot accuracy i frequency na sedmici....
@ demetrius
istina je da grafichki nije nishta bolji, ali ni ne treba....prijelaz sa PES6 na 2008 je bio golemi, pa samo nastavljaju time na 2009, koji je optimiziraniji od 2008...
to da se golovi tezhe daju zvuchi kao da ti se ne svidja....kaj nije to malo realnije? ipak su u 2008 chesto znali rezultati zavrshavati sa dvoznamenkastim brojevima golova....

Ronaldo je to zasluzhio proshlosezonskim nastupima....napucan je do ibera, i time je napravljena razlika izmedju prosjechnih igracha i najboljih...