Imam konfu koju ću vjerojatno u neko skorije vrijeme zamijenit novom, a kako nisam baš u toku s novitetima, ne bi se volio neugodno iznenadit u slučaju kakve nekompatibilnosti - tj. novi HDD treba radit na trenutnoj ploči (epox 8rda3+), ali i na bilo kojoj novijoj koju ću uzimat. Ak je bitno napajanje je enermax 350W (mislim da je 350, al možda je i 300W......nisam doma da provjerim

.
HDD je komponenta koju na kompu najrjeđe mijenjam tj. koristim ga dok ne krepa ili kad mi postane konstantno zagušen zbog premalog kapaciteta (kao sad ovaj od 40gb s kojim se mučim već par godina

i nikak da ga zamijenim, nego ga svako malo čistim). Pretpostavljam da bi trebao nešto brže što neće odmah postat zastarjelo i naravno da je što pouzdaniji tj. da se ne kvari (do sad srećom nikad nisam morao reklamirat disk)....e da, i važno je da nije bučan. S druge strane, ne želim za njega dat neku ludu cifru tako da molim razumne prijedloge.
Kapacitet bi morao bit dovoljan za windowse XP (kažu da je vista prespora i problematična?), ms office, adobe photoshop, flash i sl., autocad i sl., nekoliko igrica (dosad nikad nisam imao puno pravih igrica na hardu istovremeno jer mi jednostavno nisu stale, nego uvijek po maksimalno 2-3 veće), dosta mp3-ca, nešto filmova skinutih s neta, dosta fotki s digitalca i tak...
Hvala