View Single Post
Staro 17.10.2008., 10:02   #1
shmufla
Premium

Datum registracije: Sep 2008
molim preporuku za HDD

Imam konfu koju ću vjerojatno u neko skorije vrijeme zamijenit novom, a kako nisam baš u toku s novitetima, ne bi se volio neugodno iznenadit u slučaju kakve nekompatibilnosti - tj. novi HDD treba radit na trenutnoj ploči (epox 8rda3+), ali i na bilo kojoj novijoj koju ću uzimat. Ak je bitno napajanje je enermax 350W (mislim da je 350, al možda je i 300W......nisam doma da provjerim.

HDD je komponenta koju na kompu najrjeđe mijenjam tj. koristim ga dok ne krepa ili kad mi postane konstantno zagušen zbog premalog kapaciteta (kao sad ovaj od 40gb s kojim se mučim već par godina i nikak da ga zamijenim, nego ga svako malo čistim). Pretpostavljam da bi trebao nešto brže što neće odmah postat zastarjelo i naravno da je što pouzdaniji tj. da se ne kvari (do sad srećom nikad nisam morao reklamirat disk)....e da, i važno je da nije bučan. S druge strane, ne želim za njega dat neku ludu cifru tako da molim razumne prijedloge.

Kapacitet bi morao bit dovoljan za windowse XP (kažu da je vista prespora i problematična?), ms office, adobe photoshop, flash i sl., autocad i sl., nekoliko igrica (dosad nikad nisam imao puno pravih igrica na hardu istovremeno jer mi jednostavno nisu stale, nego uvijek po maksimalno 2-3 veće), dosta mp3-ca, nešto filmova skinutih s neta, dosta fotki s digitalca i tak...
Hvala

Zadnje izmijenjeno od: shmufla. 17.10.2008. u 11:46. Razlog: višak
shmufla je offline   Reply With Quote