View Single Post
Staro 17.10.2008., 00:16   #47
mrVivi
Premium

mrVivi's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Nego šta, to se zove usluga koju treba naplatit i meni je nije problem platit ako je usluga OK.
Ja recimo stvari za koje nemam vremena odnesem tipu koji ima servis ali nije dio nikog dučana čisto samostalan, on dok neko uđe, odma,dobar dan, izvolite, ti mu daš uređaj on te prvo pita simtome te pred tobom pokušava napravit dijagnostiku ako se desi da on nemože na licu mjesta utvrdit šta je otišlo lijepo ti kaže oprostite ali morat čemo se malo više pozabavit time da bi utvrdili šta je nazvat čemo vas sutra poslije 14 sati i meni se nijednom nije desilo da je nazvo polije 15h i uvijek sa točnom dijagnozom. Čovjek ima posla ko muha, zašto, zato što svoj poso napravi brzo i kavalitetno.
A ne da ja odnesem nekome nešto i onda trebaju dani pa i mjeseci da mi javi problem pa još mi i fula dijagnozu. Mene ne zanima koliko on ima vremena, posla i kolika mu je plaća, ja plaćam brzu i kvalitetnu uslugu a on svoje probleme neka sredi s poslodavcem ili dade otkaz kao što radim i ja.
Računalo meni recimo služi za poso i sad ja nemogu obavljat svoj poso zato što njemu treba mala godina da ga popravi.
mrVivi je offline   Reply With Quote