Citiraj:
Autor DiSc-jOcKeY
Znaci, kopiranje filea, extractanje istog, i brzina instalacije moze bit varljiva?
|
To je tako random stvar da nemože poslužiti kao nikakva meritorna metoda testiranja jer je svaki put drugačija zbog xzy faktora.
Citiraj:
Autor DiSc-jOcKeY
WD Nije spor, veoma je brz ALI! brz + bucan vs brz + ultra tih (Gotovo mrtav), definitivno biram seagate izmedu ta 2 te mi je cudno kako nitko nije spominjao tisinu 410AS-a, kad sam u 2 godine kupio 15-tak diskova i nijedan nije bio ni priblizno tih. Ne kazem da je WD los, mislim i sam ga sad imam jel? 550KN za Black edition stvarno nije puno love kad pogledas da dobijes 640GB + brz disk.
|
WD6400AAKS nije bučan, konkretno u mom kućištu se ne čuje, za raziliku od Seagatea 500GB 7200.11 koji "rošta" i WD5000AAKS kojemu se vrtnja ploča čuje više u idleu.
Naravno, nitko ti ne brani utišati ga uz pomoć AAM-a do granice totalne nečujnosti.
410AS je tih i hladan i to svatko zna, no ima "samo" 250GB, ista stvar je s bilo kojim modernim single platter diskom.
Kako uopće možeš uspoređivati 2 diska sa drugačijim brojem ploča i činjenicom da WD ima 2.5x veći kapacitet
Ti imaš black edition kojem je vjerojatno AAM poštelan na max performanse, ja bi na tvojm mjestu ako patiš na tišinu preko hitachijeva AAM toola poštelao AAM da se manje čuje.