16.10.2008., 17:41
|
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Autor Paxton
Kazem i opet ponavljam - imam oba kompleta zvucnika, i koliko god da se tebi ne svidjaju po izgledu, (opet, stvar ukusa), svejedno bolje sviraju od logija... Zvuk na geniusima je cisci i bolje definiran nego na logitechu koji po meni imaju dosta mutan i neprecizan zvuk... U svakom slucaju, Fleks, za tih 750kn bas i nemas izbora (osim ako ne nadjes neki Altec Lansing kod nas), i ti Geniusi su po mom optimalni kompromis kvalitete zvuka i snage za te pare...
(eh da, i nista kod mene ne zuji, niti sta otpada sa njih, nhf, ali da li si uopce imao dodira sa tim zvucnicima? a da su kicasti - no comment...)
|
Ne samo da je imao dodira nego je pao i review  iz kojeg nije naodmet izdvojiti neke dijelove
Citiraj:
Autor Fleks
Konstrukcija je dobro slozena, ne ostavljaju dojam loseg korejskog proizvoda, nego lijepog HIFIa. Ovih dana ih otvorim, pa cu vidjeti sto ima unutra. Sateliti su teski i masivni. Fora izgeldaju i na prvi pogled se mogu cak zamjeniti sa nekim hifiem renomiranih engleza, amera ili danaca. Al to je dok se ne upale naravno... Sub je isto tak full tezak i masivan, samo mu kontrolna ploča uljeva dozu kine, sto zbog natpisa genius to zbog plasticnih potenciometara, koji su uput receno na mene ostavili VRLO dobar dojam, jerbo se UOPČE ne klimaju.
|
|
|
|