View Single Post
Staro 16.10.2008., 17:41   #8
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
Kazem i opet ponavljam - imam oba kompleta zvucnika, i koliko god da se tebi ne svidjaju po izgledu, (opet, stvar ukusa), svejedno bolje sviraju od logija... Zvuk na geniusima je cisci i bolje definiran nego na logitechu koji po meni imaju dosta mutan i neprecizan zvuk... U svakom slucaju, Fleks, za tih 750kn bas i nemas izbora (osim ako ne nadjes neki Altec Lansing kod nas), i ti Geniusi su po mom optimalni kompromis kvalitete zvuka i snage za te pare...
(eh da, i nista kod mene ne zuji, niti sta otpada sa njih, nhf, ali da li si uopce imao dodira sa tim zvucnicima? a da su kicasti - no comment...)
Ne samo da je imao dodira nego je pao i review iz kojeg nije naodmet izdvojiti neke dijelove

Citiraj:
Autor Fleks
Konstrukcija je dobro slozena, ne ostavljaju dojam loseg korejskog proizvoda, nego lijepog HIFIa. Ovih dana ih otvorim, pa cu vidjeti sto ima unutra. Sateliti su teski i masivni. Fora izgeldaju i na prvi pogled se mogu cak zamjeniti sa nekim hifiem renomiranih engleza, amera ili danaca. Al to je dok se ne upale naravno... Sub je isto tak full tezak i masivan, samo mu kontrolna ploča uljeva dozu kine, sto zbog natpisa genius to zbog plasticnih potenciometara, koji su uput receno na mene ostavili VRLO dobar dojam, jerbo se UOPČE ne klimaju.
morph je offline   Reply With Quote