Vjerujem mali problem
-->
Citiraj:
Autor Nani
Ja koristim 8800GT i u nVidiinim driverima ima opcija Resize HDTV desktop, pa provjeri kod ATI drivera slicnu opciju.
Sto se tice namjestanja slike preko TV-a imas samo tu opciju kad je spojen tv sa PC-em preko D-SUB 15 (VGA aalogni) kabal. i Ulaz na TV je nazvan PC kao i opcijama na AV meni-u.
Preko HDMI-a stimas velicinu slike preko drivera.
|
Poštovani Nani,
Kako znam da si poštovalac 700 i 800 serije možda bi mi mogao pomoći.
Kupio Panasonic 50PY800 spojio sa comp DVi-HDMI adapterom. Na TV se pojavio kvadrat sa crvenom i zelenom krivuljom, da nešto trebam podesiti.Stisnem OK i izvrsna slika se pojavi. Podesim format na TV-u i gledam film sa compa. Poslije prebacim comp na LCD monitor pojavi se slika 16:9, podignem rez i proširi se na cijeli LCD. Poslije zamijenim LCD sa plazmom i nikako dobiti sliku sa compa- crno. Dakle preko HDMI1 ulaza. Par puta podignem comp sa uključenim TV-om, kako bi ga ovaj prepoznao i ništa. Poslije prebacim na 21" LCD i ništa. Kako radim sa prijenosnim računalom na Docking Station izvadim Notebook i na njegovom je ekranu sve normalno.
Zanimljiva priča. Mislim da bi trebala biti indikativna. Vjerojatno je nešto sa rezolucijom ili sa pridjeljivanjem vanjskog ekrana. Ako netko ima ideju?. Vjerovao sam da kada ide digit-digit spoj nebi trebalo biti problema sa prepoznavanjem i podešenjima, ali ipak ne.
|