Imam dojam da je Modrić odlaskom tamo srozao kvalitet jedno pet koplja..totalna suprotnost Kranjčaru..nabildao se,smršavio,počeo trčat

..a ovaj je kao perce..neovisno konstituciji sad..u njegovoj igri nema napretka.. Od 10 šuteva koje uputi prema golu,valjda 3 prođu blok,od toga 1 obrani golman,ostalo ne ide uopće u okvir..
Nekako mi je totalno razočaranje,uz Pranjića,ili momak igra krivu poziciju,i to 100%,jer u heerenvenu igra krilo,čak i napadača često,priključuje se..ovdje na beku jednostavno pliva nemilice..
Mislim da ako budemo drugi,tj. izborimo dodatne kvalifikacije,da se u dupe možemo ljubiti,realno smo kvalitetniji od ukrajine i bjelorusije..a sad,kad smo mi u pitanju,ništa nije sicher..
Recimo,zgadilo mi se odavno nekoliko stvari,prva,pucanje preko qrca penala protiv turske,takvu nonšalanciju nisam u sportu vidio,na facama im se vidjelo da su se pomirili sa ispadanjem,koliko god šok-pogodak bio,ja bi ih kaznio za takav pristup...i protiv engleske,onako zgriješiti,sa Pranjićem..mislim presmiješno,i nakon 0:1 smo stvarno dobro stajali..i onda kickboxer 43 stupa na scenu,i lomu ovom pola lubanje...mnogo igrača nam je za otpis,bojim se.. i to već u ovim kvalifi...šta to prije vidi Bilić,to bolje.