Citiraj:
Autor DjedMraz
Mislim da je ovo tread za one koji se ovim bave a ne da svako drugi lik dođe ovdje i budali kako je ovo glupost, stoga ako nemate posla sa ovim nemojte ni postati.
Nije ovo neka zamjena za posao pa ces dobijati ogromne kolicine, nego 10-20 dolara mjesecno kada posao krene, barem meni dosta..
|
Citiraj:
Autor demetrius
što se ti uopće javljaš nitko te ne tjera da ulažeš PTC niti usudjeluješ u ovoj temi,meni je drago da se tema otvorila zbog tebi sličnih,ja ako mi se tema ne sviđa ne sudjelujem ali ne pljujem po njoj,imam naš crobux o ptc i niz drugih pa mi je svejedno hoće li ili neće ostati tema otvorena,sad tu ti pametuješ ko da smo idioti i ne znamo u što se upuštamo.
|
Ovo je javni forum, ovdje se vode rasprave i iznose misljenja koja gle cuda - nisu uvijek ista.
Moje misljenje je da je PTC smece i to cu tvrditi sve dok mi neko ne dokaze suprotno, a ovih par dolara sto zicate mjesecima sigurno ne ide u prilog tome da ptc valja.
Ako ne zelite citat moje komentare onda se fino vas par okupite i napravite si privatan forum sa passwordom, tamo fino vodite diskusije o tome kako je PTC bajan i genijalan.