View Single Post
Staro 15.10.2008., 21:35   #189
trpi
Guest

pitanje ljudovi, bojim se da ne izgubim 2400kn. prije mjesec dana sam narucio http://cgi.ebay.com/2009-MARZOCCHI-D...3286.m20.l1116 ... nakon 20 dana nema paketa, pitam lika di je paket il da mi da tracking number da vidim di je paket, on nes sorry for incovience will send it in few days. dakle nakon 20 dana nije ni poslo wtf. no dobro ajde nije mi hitno valjda ce poslat. i nakon par dana pitam ga jel poslo kaze da je i da mi tracking number... gledam ja danas na usps di je paket sa tracking numberom sta mi dao i pise ovo

"The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 10, 2008 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated every evening. Please check again later."

posebno mi smeta recenica "This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date." jel to znaci da nije poslo jos? ili, da budem optimistican, mozda ta posta ne ferma bas taj tracking broj i ne updatea info o paketu a lik je ipak poslo..?

jel ima neko negativnih iskustava poput ovog, jel paket ipak stigo? i narucio sam od tog lika bas zato sto ima vrlo pozivitan feedback i buyers protection 2000$ da u slucaju nekih sranja mogu dobiti povrat love. pisem ovo jer me posebno zanima taj povrat love, buyers protection, jel sljaka to, jel mogu lako dobit pare nazad ako mi u roku 2 tjedna ne dodje paket jer stvarno neam vise strpljenja...?
  Reply With Quote