vi šta branite servise nemojte... istina je da ima kretenskih kupaca/mušterija ali je također istina da ima kretenskih servisa i servisera ja sam imo nekoliko okršaja sa HGSPOT-om Ve-Milom i PROCESOROM.
Evo nekih mojih iskustava:
HGSPOT == odnesem im ja matičnu kupljenu dan prije jer neradi a oni meni da če je oni reparirat ja ti njima e bogami nečete nego oću novu jer ja sam novu platio a ne repariranu kažu ok dođite sutra trenutno nemamo tog modela OK super velim ja i dođem slijedeči dan uzmem navodno novu kad ja kuči ni ova neradi pogledam ja malo bolje MBO kad ono vide se ogrebotine na mjestima za vijke uvalili mi ne čak onu prvu repariranu nego neku polovnu tko zna odakle. P.S. ni jednu ni drugu matičnu nisam bio stavio u kučište i zavidavo tako da nebude zabune i neko pomisli da sam ja napravio ogrebotine.
HGSPOT == odnesem im eksternu ladicu i disk (disk je pod garanciom ladica nije istekla prije dva dana) na testiranje jer nisu mi je Win htjeli je prepoznat ja sam pretpostavio da je ladica riknula i kažem ja njemu daj samo pogledaj šta je riknulo ladica ili disk ja pretpostavljam da je ladica ali opet treba provjerit, ja trenutno nemam na čemu vidit a disk mi treba pa ako je ladica ja cu odma uzet drugu a ako je disk pa pod garancijom je dat češ mi novi jel šta ti tu imaš popravljat (taj disk je kad sam ga kupovo košto 1000 i neš kuna kad sam ga išo popravljat isti takvi je bio oko 300-400) kaže on meni ok nemam ti sad vremena pogledat dođi sutra (ja pogledam oko sebe njih trojica u dučanu i ja nigdje više ni žive duše) ja ok, ajd šta češ sutra je ok, kad zovem ti ja prije nego što sam mislio otić po disk, on će meni a žao mi je nije gotov nešto nije u redu poslali smo ga u zagreb da oni pogledaju u svakom slučaju ja svoj disk nisam vidio dva tjedna a znate šta je bilo pokvareno aj pogodite J***** LADICA. Za tu dijagnostiku bi im trebala 3 min. max.
PROCESOR == isto disk pod garanciom nisam ga nikad više vidio nakon što sam ga odnio nego nakon 6mj. mi je puko film pa sam im ošo J**** sve pod spisku i to sam vikao i beštimo dok mi sve i kunu za disk nisu vratili.
Imam ja toga još nakupilo se tijekom godina ja mogu shvatit da ljudi griješe i ako mi neko kaže čuješ prijo desilo se to i to. Ja bi mu reko čuj nema problema dogovorit čemo se nekako tako da bude i meni i tebi OK ali ne oni dođu pa te pokušavaju zajebat i još znaju da ti znaš i laže ti u oči to nepodnosim i onaj tko mi to pokuša napravit može očekivat sve od tužbe do beštimanja.