Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 15.10.2008., 20:13   #320
alan_poh
Premium
 
Datum registracije: Aug 2008
Lokacija: mamuti
Postovi: 310
Citiraj:
Autor rakanisshu Pregled postova
Gle, nisam siguran da pali taj settings.exe iz DEMO izvedbe na full verziju. Ja sam probao staviti i ostavi mi windowed mode. Ako netko ima druga iskustva neka slobodno kaze. Ako ima neki nacin da se napravi taj settings.exe neka isto kaze.. Treba mi to hitno. Sugava mi grafa kad igram na 1024*768. FUJ! , ali igra je ZMAJ!
ja imam isti problem i čekam setting.exe!!!! ne radi ovaj settings od dema....primjetite da u settings od dema nema "taba" online....dok u full verziji ima....tako da, nisu isti definitivno...treba čekat da netko izbaci za full verziju..

@srale
pričate gluposti što se tiče skuliranog suca u full verziji i onakakv kakav je bio u demu....kao što znaš ima dosta sudaca u svim nastavcima pes-a...i nemaaju svi iste kriterije, neki puštaju grublju igru a neki ne!! kao i za pravo...tako je i ovdje....očito je da u demu je bio sudac koji je snakcionirao svaki kurac....a za sound što je drukčiji, nisam primjetio, ali i ako je, to je pak najlakše ispravit, zamjeni se par file-ova i gotovo....što se tiče šutiranja, meni je isto kao i u demu....dao meni frend i ja njemu (u 40-tak tekma što smo igrali u demu) dosta golova iz daljine tako da tu nije bilo ništa za mjenjat....prestani biti bahat...
alan_poh je offline   Reply With Quote