Mislim da većina malo pretjeruje s kritikama... joj konektori, joj dizajn joj ovo ono...
Prije bilo kakve kritike, treba pogledati s kojim ciljem je taj monitor rađen... 100 puta je jučer bilo rečeno da to rađeno isključivo za njihove najnovije macbook modele... i šta sad tu nevalja?? konektori??? ne kužim... monitor ima ciljanu publiku, korisnike njihovih novih laptopa, i to je to... uzmite novi macbook, taj monitor, i onda recite jedan jedini nedostatak... ima kameru, zvučnike, mikrofon, power adapter za macbook, usb hub, jedan od najboljih displaya na tržištu je, najbolji i najednostavniji video konektor i šta sad s tim ne valja... naravno, ako pogledate da nema HDMI, DVI (što se s pretvornicima da dobiti) onda je šit, ali nije s tom namjerom rađen i gotovo...
A dizajn... ah, di god je forum s "PC" prefiksom, naravno ja je sve na čemu je jabuka ružno jer je sivo ili bijelo...

Apple radi proizvode za svoje korisnike i za svoj već postojeći asortiman, i teško netko može reći da nova cinema ne paše uz novi macbook... a jbg, da ne paše uz neki acer, e pa hvala bogu... to im je i cilj, da se razlikuju od "konkurencije"..
Ne branim ja sam apple, nego me živciraju ti anti-mac stavovi.... ne znam zašto se uopće na "PC" forumu otvaraju teme o appleovim proizvodima kada ljudi nisu u stanju objektivno prosuđivati....
NHF..
Citiraj:
Autor yedwy
Da je to rekao prije 7-8g složio bi se s njim ali danas je takva tvrdnja u najmanju ruku smješna, dapače Apple se konačno profilirao kao ono što je trebao biti u početku - dizajnerski brand koji ne prodaje patente nego gotove sustave tj kako to vole reć danas "rješenja" i to im jako dobro ide...
Ovom monitoru bi se eventualno moglo prigovoriti to što ima jako ograničen izbor spajanja, s druge strane to je vjeojatno manje bitno ako ga se prodaje isklučivo s macovima i mac korisnicima...
|
Jako dobro, u potpunosti se slažem...