View Single Post
Staro 15.10.2008., 14:20   #8
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor majk Pregled postova
Danas su ti dijelovi tako jeftini da se naprosto ne isplati popravljati nesto staro tri godine. Nova ploca i novi proc cca 600 kn i garancija na to...
definitivno u 95% slucajeva ova izjava stoji, ali:

Citiraj:
Autor majk Pregled postova
Sta mislis da svi tamo samo cekaju da netko donese pokvaren komp pa da izgube tri sata da ispitaju svaki pojedini dio da li je ispravan.
nije servis tu eto, tako, on radi, ti doneses nesto sto valjda ne radi kako treba, i oni pogledaju, kazu sto je problem, mozda i poprave i vrate ti ono sto si donio. zakon je tu, i ako se prozivas servisom, moras postovati ono sto ti je u opisu posla.
ja ako hocu mogu odfuran PII kantu kod njih, i ako su servis, primit ce komp, pogledati koji je kvar (i ok, naplatiti dijagnostiku, tu se 100% slazem), i telefonski/telepatski/pismonosom razgovarati sa vlasnikom o isplatljivosti samog popravka.
ne ovako odyebati covjeka, napricati gomilu gluposti, a da prode bez posljedica.
i neka je mcclarion otvorio ovu temu, drago mi je. ne zato sto je to vemil, nego zato sto se ovakve stvari trebaju znati. jedino sto je zalosno sto je u vecini slucajeva to limitirano na forume i blogove, tako da jako tesko da ce se ista promijeniti.

Burko je offline   Reply With Quote