View Single Post
Staro 15.10.2008., 12:12   #2
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
1. Oboje su,fleks bi rekao - smeće
2. Drvo,makar mi smiješno to zvati drvo,al eto..ne možeš usporediti s nijednom plastikom,pa ni Z5500
3. Di je to taj Genius jeftiniji od X530? Pa ljudi ih daju samo da prodaju ovdje, dobiveni novi s akcije T-Coma,po 250kn sam čak vidio da idu,šta je tragikomično,jer se radi o solidnom setu ipak za-do 400kn
4. Ja bi na tvom mjestu uzeo Genius,kad već biraš između ta dva
5. Postavi si radije pitanje za šta ti treba 5.1 jer ti kablovi nisu bog zna kakve duljine i teško da ćeš postići neki kvalitetan surround na tome,ako samo slušaš mp3-ce i povremeno igraš,i 2.1 sistemi su ti odlični,a i 2.0
6. Pogledaj malo ostale teme,od koje zvučnike do ne znam..koje god,koristi tražilicu foruma,zato je i tu..
7. Sretno pri kupovini..ne moraš dati 750kn da bi zvučao dobro,skokni na newse,potroši 300kn na X530,ostalo štedi za neki ozbiljniji sistem.
8.Logitech po pitanju zvuka ima tri dobra seta,sa popratnom cijenom, Z3,Z2300 i Z5500,ostalo je polu-zvuk,gdje će i Genius 2.0 ili taj 5005 biti više nego dovoljan,i solidan..Drvo je drvo..pa kakvo god bilo..zvuk je dublji,topliji i osim estetskog dojma,ima stvarno akustičnu vrijednost..
thedream je offline   Reply With Quote