View Single Post
Staro 15.10.2008., 11:01   #10
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Covjek trazi cvrst prklopni/klizni mobitel, koji ce pritom izdurat min 2-3 godine..i sve to za 1000 kn..jea vrajt.

To jednostavno nepostoji. Takvi mobiteli su obicno dosta kraceg vjeka od monobloka. Cisto zbog konstrukcije. Da ne govorimo da d900 batrija drzi dan-dan i pol, da se cesto kvari, da s500 izgleda kao da ga je slasticar Janko napravio, i da max traje par mjeseci bez mehaničkih kvarova.. Ja bi ta dva moba zaobisao u velikom luku, jer se trazi pouzdan mobitel za duze staze..A to ova dva nisu definitivno
Ovo za d900 ne stoji , bar ne na mom primjerku , star godinu i pol sigurno mozdai dvije , nosio ga nisam ja nego jos gore - moj stari i stvarno ga nije pazio , izgreban je po ekranu , ali slide je i dalje itekako ok , ne steka , nikad nista se pokvarilo nije , baterija starom je drzala po jedan dan ali prica po bar 3 sata na njemu , sad ga nosim par tjedana i sa mojim normalnim koristenjem izdura 2.5 - 3 dana ... Jako puno slusam pljuvanja po tim samsunzima, cak sam i ja znao pljuvati jer mi je puknuo ekran na slicnom modelu , ali sto vrijeme odmice to me neki modeli iznenade i uvjere bas u suprotno .
Router je offline