Nisam citao dan temu..svasta se nadrobilo.. Inace svega ima napisao osvrnuo bi se na Thedmana, stvarno imas super pogled na taj Pes, dosadno ti je zabijat golove na jedan te isti nacin i sl..Iako mislim da tako svi i igraci Pes-a teze tome da igra bude normalnija i realnija..
Ovi sto tu zagovaraju Fifu, mislim, ono, nabavite si naocale ili mozak..Netko je lijepo napisao zasto igraci Fife ne vole Pes, zato sto protiv kompa popiju previse golova jer u Pesu nema 6 finti na jednom buttonu, i opcenito moras vise razmisljati kad igras, dok je na Fifi to sve šablona.. I naravno da je to nama glupo, mislim glupo je svakom normalnom igracu nogometa. A mi igraci Pes-a ne volimo Fifu jer je retardirana, nerealna, nazanimljiva, opcenito losija simulacija nogometa od Pes-a. Mozda je to bolja arkada nogometa od Pes-a..
I posto je ovo tema O Pesu 2009, a ne o fifi, bilo bi ok da sankcioniramo takve upade od igraca koji igraju fifu i sretni su kad pobjede komp sa 4 ista gola..
Ima tema FIFA pa nek tamo iznos svoje stavove o Pesu..
Ali dosta o Fifi , ajdmo malo o Pes-u.
Odigrao sam dosta tekmi, malo iritira kad igraci rade ono sto ne zelim da rade..Kao sto je Đu napiso, prekrsaji s ledja u šesnaestercu, naravno penal i crveni karton.I tako 2 puta..Poludio sam. Nadam se da u fullu toga nece biti jer to nema smisla.Ali inace je sve stvarno na visini. Nisam nikad bio toliko zadovoljan sa novim nastavko, a tako ni moje drustvo s kojim igram.hm, na 15 % je.ako bude sve ok, prekosutra ce se zaigrat.