View Single Post
Staro 14.10.2008., 22:56   #51
komer
motocross
Moj komp

komer's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
dizem temu iz mrtvih,kupio isti monitor,sad,kad izađe iz sleep moda,titra mi ekran,i to samo lijevi dio,godnja polovica,znaci ako podjelimo ekran na 4 dijela,gornja lijeva cetvrtina titra,u uputstviam pise da ako se pojavi horizonlatno ili vertikalno titranje slike da se stisne tipka "auto" te podese phase/clock odnos...naime,kada je spojen monitor preko DVI kabla,ta opciaj je nedostupna,tako da nema smisla svaki put kad mi ode monitor u sleep ili ga ugasim pa ga upalim onda da mi titra slika i da moram stitkat odredene tipke...+ kad spojim preko DVI kabla to mogu zaboravit jer tipke ne funkcioniraju na tome...sad me zanima jel to vrijedno vracati na reklamaciju,jer jucer sam monitor kupio,pa vec me lagano zivcira to stiskanje i titranje...nema smisla...probavao sma i sa drugim kablovima i adapterima,i driverima za grafu,i mijenjao izlaze na grafi ,i lijevi i desni,i na oba je isti drek,dok LG nista ne titra,tako da je do monitora...pa sad,ako mi jos zatitra,ja ga vracam,pa nek se oni zezaju s tim,a ja ocu monitor bez titranja
komer je offline   Reply With Quote