Evo me opet spamam nepotrebono

:
Rezolucija, "grafika", teksture........se ne stavljaju na 800x600 i ostalo na najnize prvenstveno zbog trzanja jer Quake3, CS, UT i sl radi na 300FPSa i na normalnim postavkama na danasnjim kompovima, ima jedan razlog koji sami necete otkrit ako ne igrate sa "Uber" igracima ko sto su neki od nas imali prilike igrat, dale stvar je u sljedecem: kad znate mapu koju igrate do te mjere da znate kolko RPGu treba od tocke A do tocke B i mozete zazmirit 5 sekundi i kretat se bez da zapnete/padnete onda vam teksture postaju smetnja i zelite ih "ugasiti" (ovo se Morpheus iz matrixa obraca Neu

) dakle stavljate 8bitne sive teksture a "enemije" bacite u recimo kricavo zeleno ili sl. tako da ako ga vidite i 0.1s u kutu ekrana ODMAH ga zamjetite(inace iduci level nakon ovoga je ilegalan a zove se transparent
wallhack) ,bilo bi znaci idealno kad tekstura nebi niti bilo, dakako pretpostavka za ovo je savrseno poznavanje mape/a.
Ima jos stvari sa odnosom pixela i dpi-ja na misu sa sensitivitijem i sl. ali to je "mnogo komplikovano" i trazi dane vjezbanja i trazenja svog optimuma(koji svatko od nas ima razlicit).
Spam #2:
Nepostoji odlican bezicni gamerski mis
[tocka]
MX1000 i sl. su za preseravanje i ko sto rece
thedream to su poluproizvodi za "debile". O manama bezicnjaka ima na netu i previse a i neda mi se sad srat nepotrebno.