Citiraj:
Autor Mar
Ekšli, svi pro gameri igraju na najmanjim detaljima zbog najveće fluidnosti i najmanje distrakcija.
Bolja grafika za pro gaming samo smeta.
|
Nemora biti,svaki igrač sebi podešava grafiku,većinom je sve na low,ali opet treba naci dobar omjer vidljivosti i uocljivosti i dobre grafike.
Što se miševa tiče,svakako da te neće učiniti boljim igračem,ali će ti pomoći u igranju,čak su i neophodni.Ja osobno sam skoro pa High-sens igrač,pa se nemogu zamisliti da igram na šrotex mišu sa jako povećanim ingame sensitivityem.Jednostavno nemožeš na malom području kretanja pogoditi točku koju želiš.Sad sam na Razer Copperheadu već par godina,i definitvno je ono što želim,i lakše igram (moja igra se svodi dva-tri cm lijevo i desno po podlozi

).
Ali isto tako,bitna je i ergonomija miša,daleko mi je lakše igrat na Razeru nego na Microsoft Intelliju kojeg sam imao prije.
Evo imao sam prilike probati i nove serije Razera (DA,Lachesis) i jednostavno mi ne odgovaraju,tako da ostajem na Copperheadu do kraja.Važno je pronaći miš koji vama odgovara,a ne nekome drugom.
Isto tako,i podloga je jako važna,bitno je da miš klizi.