View Single Post
Staro 14.10.2008., 11:33   #390
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Pitanje za bolje iskusne Stalker-ovce...

Prešel sam SoC i stvarno bila solidna igra dok se covjek navikne...igram i Clear Sky, razocali me jedino bugovi u igri, odnosno restartanje kompa povremeno, barem 1-2 puta dnevno...cak i na verziji 1.5.05

Al ustvari koja je razlika između SoC i Clear sky?

Naravno da je razlika u grafici, upgrade-u oruzja, armora, skupljanju artifacta (koje jos uopce ne kuzim iskreno, mislim znam da nisu u svakoj anomaliji, ali nikak da nađem, imam onaj detektor za 1500 RU koji je kao bolji nego ono sranje na pocetku), vise frakcija, itd...

Sad sam na Red forestu slijedeci Strelocka...

Al sto se price tice, sve mi to nekak slicno...ne sjecam se bas svih detalja iz SoC kad vec dosta vremena proslo od kad sam to igral...
Dal je najveca razlika u prici sto igras samo s drugim likom? (kao sto je razlika Crysis i Crysis Warhead) ili jos i nest drugo

Znam da je i u SoC onaj profesor imal tak kamp, pa ga trebalo braniti od tih zombija, pa onda s tim Strelockom, sve mi to nekak slicno jako, a opet naravno misije razlicite...

Ajd please moze ko pojasniti u par recenica, odnosno povezati to sto se tice price izmedu ove 2 igre...i to za artefakte
TheBEaST je offline   Reply With Quote