View Single Post
Staro 14.10.2008., 10:58   #24
ivan_karlovac
Premium
Moj komp

ivan_karlovac's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor -Pb4uDiE- Pregled postova
Sa DFIom problemima nikad kraja. Kad krenu ne staju. Bilo koji servis je dužan dati servisnu primku i servisnu izdatnicu za bilo što zaprimljeno. Na servisnoj izdatnici se mora vidjeti datum primke na servis, datum završetka servisa i SVI obavljeni radovi. Tako da sa te strane imaš pravo tražiti izdatnicu sa tim podatcima. Ako te odbiju zaprijeti se državnim inspektoratom i odma će popustiti. Ako na računalu nije napravljeno ništa osim isključivanja dual ch. reklamiraj servis i traži pare nazad. Ako kažu da su i updateali bios (nakon što provjeriš jesu li) traži koja im je minimalna jedinica rada (pola ili 1 servisni sat) onda traži razliku para do te cijene.

Po mojem mišljenju 90% sam siguran da je problem do napajanja. Nisi naveo koje je ali mislim da kad zbrojiš diskove optički uređaj grafulju (i šta god imaš na ploči) i kad uzmeš u obzir da X2 sck 939 vuče 120W u full loadu (što napraviš sa prime 95) dobiš logično objašnjenje svojih problema ako imaš neko 400 - 550 wata no name napajanje sa efektivnih 300 - 350 wata.

Znači prvo sa memtestom provjeri da li ti je ispravna memorija. Onda probaj zamjeniti napajanje i idi u servis da ti vrate pare ili bar veći dio.

Sretno!
U kompu je oz onu konfiguraciju napajanje staro nešto više od 2 mjeseca Chieftec power supply 550W http://www.ve-mil.hr /opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=21290 Tako da mi je malo čudno da je do napajanja.
ivan_karlovac je offline   Reply With Quote