Citiraj:
Autor hammer_of_thor
PES je bolji u dvoje igrati, i to će vjerovatno uvijek i biti. Protiv kompa radije sjest i plakat, a ne trudit se ne-naživcirat od skripti u igri.
Problem je, što PES rijetko ko intenzivno igra u multiu.
Dok je FIFA za singleplayer trenutno vrh 
|
nemrem jednostavno ne prokomentirati ovo...
naravno da je bolji u dvoje, isto tak i u chetvoro

prichash da je FIFA kralj nogometa za singleplayer?
yeah right
stvar je u tome da frajeri poput tebe NE ZNAJU igrati PES protiv kompa, i to je realnost....ak igrash FIFU kolko mislim da igrash, nemash pojma igrati protiv kompa (naravno mislim na top player), jer si naviknut raditi finte i driblinge pritiskom na jedan gumb, dok ovdje treba misliti kako proci protivnika....
a to nije za svakoga...

po tvom postu, za tebe sigurno nije...
seruckash po AIu, koji svake godine je bolji, a jedini razlog zashto i mozhesh srati jest zato kaj su proshle godine usrali sa gameplayom PESa kada si mogao sa brzincima protrchati sve, sada su se opametili i vishe nema toga....i to ti vjerujem predstavlja najveci problem...jer treba znat igrat protiv kompa....
ja se recimo protiv kompa brusim kad god nemam koga za halanje, sa najslabijim ekipama halam lige protiv najjachih klubova i repki....itreba se dobrano namuchiti i biti koncentriran da bi izvukao bod, ili eventualno pobjedu...

FIFU forsiraju tipovi koji misle da na najlakshoj arkadi nogometa mogu zabijati golove i golove, a na PESu ih komp potrga...
igral sam FIFU98 prije prelaska na PES (tada ISS) i svake godine isprobam kod frenda FIFU prije PESa i nikako ne shvacam zashto pobogu to netko igra? time uvijek zhelim ostaviti si prostora da objektivno mogu prosuditi koju igru mi se vishe isplati uzeti......svake godine isti zakljuchak....10ak tekmi svake igre, i nije teshko zakljuchiti...
ako zhelish izazov nauchi igrati PES!!!

grafiku ne spominji....uzmi screenshot od recimo Rooneya i Cristiana iz PESa i FIFE....usporedi na visokim detaljima njihove face....
Cristiano na FIFI izgleda kao da je obavio operaciju cheljusti nakon shto mu je ljubomorni muzh malo natabao lice...dok fakin Rooney izgleda ko faking Shrek, samo kaj nije zelen.....pa usporedi ih sa stvarnim fotkama i reci tko bolje izgleda....

na prijashnjoj stranici imash moj filmic di tuchem kompa (ofc top player) i reci mi jel mozhesh zabiti takve golove na FIFI? prati protivnichke braniche kako se medjusobno pokrivaju i kako mi trgaju igrache kad god stignu.....to je realnost, a ne da me pushta da pucam ko u FIFI sa 2,49m od gola....
koliko ima josh boljih filmica na netu, pa pogledaj i uvjeri se koja je igra bolja i realnija (tj. koja je prava simulacija nogometa), ovo moje je samo za moj gusht...
sada ochekujem bujicu uvreda i opravdanja kako je FIFA bolja....ajv gat njuz for ju...