ma ne. ne zalim se ja tesko ili ne. vise se pomalo sprdam jer mi je BIA nekako prearkadican. nikaj drugo.
simpa zaplet i simpa izvedba no nekako, hmm, preumjetno i linearno uz podosta netaktickih detalja poput nemogucnosti koristenja okolisa za ekšn (recimo jedna, nemogucnost pucanja kroz zivicu iako mozes proviriti kroz nju i napraviti udar s leda..druga, nemozes pozvati svoj flank tim u kucu recimo-vjetrenjaca kako bi imao visinsku potporu vec ih moram slat prsa u prsa...stupido kaj ne? )
znaci, cista igra prema naputku programera bez mogucnosti da sam nekaj zakuham i izvedem....toga u BIA nema a to najvise volim...po svom..jbga..izgleda previse sati AA..a i zbilje..jbga..
edit:
e da..mozda bi ja dodao i bia na tvoj popis mada:
Crysis-bljutav i trzav, no pun inovacija, SF prije svega pa mi je zato bio drag za odigrat..khm..jednom

Fear-a kaj rec...fpsić..ali zabavan..klaustrofobičan i onako, strašnjikav..relax za mene
HL2:E1-li la..par sati zabave i ok. no jedna stvar je hebena. na x-fi i 5.1 zalmanima uz skoro pa full pojacanost. onaj zvuk aliena koji se cuje u pozadini. aaaaaa iiiiii...za pamtiti..poput onih zvukova iz rata svjetova
SOF4-hmmm nisam probao
Rainbow Six:vegas 2(i 1)-a ono...nekaj novoga nakon puno previse istih igara..prava razbibriga
ali mi to sve govorimo o single play igrama koje iskreno, vise tesko da ce zadovoljiti moje kriterije. zapravo nikad ni nisu nekako previse. zato oduvijek igram multiplayer i to ti je to. AI je tezak, i super je za podizati skill, no samo za to. za nadmudrivanje i taktiku su ipak ljudi. pa komot to bio i Viper na amigi (ak ko zna kaj je to)

al nek je barem za dvojicu..zivih
Citiraj:
Autor morph
Inace ako te pali realnost probaj sa ovom igrom, doduse nikad kraja trening misijama i dugo treba da se dodje u akciju, ali akcija je prava stvar (naravno ne bas kao America's Army, ali blizu). Multiplayer only.
|
ma evo ti za ovo