Citiraj:
Autor Pegasus8
Ja bi rado uzeo dualca, ali kad sam danas vidio na koji nacin se u tom fotostudiu koristi komp... nemam rijeci.
|
Genijalno. Svejedno, kako ga god koristio, quad core nece iskoristiti ni u kojem slucaju.
Citiraj:
Covjek je otvorio u istom trenutku oko 350 slike a za to vam treba snage i snage da se ne zagusi...
|
Iako mi zapravo nije jasno kakva je ovo referenca, a jos manje koliko je smislena, radje onda gledaj postaviti posteni diskovni sustav.
Citiraj:
To nije kucni komp za zajebanciju, covjek je rekao da mu treba a i bavi se profesionalno s time tak da mu nemogu slozit li-la komp.
|
Totalno je nebitno za sto mu treba, kao sto ti rekoh, kad PS ne zna iskoristiti ni >4GB RAM, ni >2 logicka procesora. IOW, radije kupi brzi dual core i kvalitetan ECC Reg. RAM (kad se vec busas sa "profesionalnoscu").
Citiraj:
Sad sam se dog s njim za cijenu i odlucio to kupiti, u svakom slucaju koristit ce mu neko vrijeme za te stvari...
|
Da pogodim, tu ce biti "profesionalna" Gigabajt ploca, "profesionalna" Safir Rejdion XT4321UltraGiga kartica, "profesionalni" disk od pecto i kusur GB te "profesionalni" Samsung dvajesdva cola? Opcenito, IRL, a da ne pricam ovdje na forumu, ima toliko "profesionalaca" da to nije istina, sa urnebesnim "profesionalnim" zahtijevima a nitko od njih nema profesionalno (bez navodnika) racunalo, pa te zato pitam, onako, cisto informativno...