View Single Post
Staro 14.10.2008., 01:28   #187
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Samo da ti kažem kako objektivi u niti jednom od ta 2 paketa nisu baš nešto.

Mislim da ti je bolje uzeti aparat u kit izvedbi sa 18-55 IS ili 17-85 IS USM i zaboraviti na to brdo gluposti poput tih jeftinih no-name konvertera, bliceva i sl.
Kasnije samo uzmeš koji objektiv i to je to.

Ovako verziju bez s kitom ti može donjeti i susjed bez problema.

Kažem ti, te konverter leće su bacanje novaca, kao i taj flash pošto 40D ima kvalitetan E-TTL flash već ugrađen, a ti jeftini tele objektivi nisu neka sreća (uzmi kasnije Canon 70-200 F4 L).

No da ne idem u OT previše, poprilično sam siguran da će ti takav veći paket cariniti, najsigurnije bi bilo da ti ga donese susjed.

Hvala na savjetu, ma znam da je srot, tonu toga, no i daje je jeftinije, a svidja mi se i ovaj ruksak

Mislim gle, mogu modificirati ove ponude.

Tako da lako ja uzmem, body, 18-55 IS USM, memory karticu, i mozda neku manju torbicu, ili se to ne isplati ?

Problem je što susjed ne zna kada će ići tamo i oće li ići tamo

No imam frendicu u Kanadi, samo ne znam koliko bi ona trebala platiti porez da dođe do nje, i onda da mi ona pošalje to nekako već zapakiano, naravno izvadila bi papire i ostale gluposti, i poslala ili odvojeno ili samo jedno, .. lako nađem manual online i sl.

Netko ima ideju ? I gdje je najbolje kupiti taj fotic s kitom ? Ako znas ili netko ?

http://cgi.ebay.ie/Canon-EOS-40D-18-...d=p3286.c0.m14

(ai ovo je Hong Kong )
Hvala.

Zadnje izmijenjeno od: Kova. 14.10.2008. u 01:54.
Kova je offline   Reply With Quote