Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 14.10.2008., 00:46   #259
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Vidim da netko tu hvali grafiku u Fifi, check your sight, dude Dovoljno mi je bilo da uzmem našu repku i pokušam prepoznat igrače. Naravno, prije tog sam si nokte počeo čupati pokušavajući podesiti gamepad da bi uopće mogao početi igrati. Napokon nađem upute za prčkanje po .dat fileu da bi to proradilo. Desni analog nekim čudom ne radi, a trebao bi biti glavni oko tih famoznih uberkul driblinga. Krenem igrat, držanjem sprinta se lopta gubi odmah, a dok se sprint ne drži, prošećem se kroz cijelu protivničku obranu tri puta, potapšam golmana po ramenu, kupim kokice od tipa na tribinama i popričam s trenerom. Za usporedbu snaga između različitih timova, uzeo sam Lyon i igrao protiv burazovog Manchestgay Uniteda ( inače tak igramo PES08 ). U usporedbi sa svakim njegovim igračem, moj se činio kao paraolimpijac što nije slučaj kod PES-a. Fun factor kod nove Fife je jednak prosječnoj dnevnoj temperaturi zraka u Sibiru. PES ovdje owna i tako će nadam se bit i dalje, iako mi se demo devetke nije previše svidio. Nema trenutno veće zabave od igranja PES-a u četvero u blago pripitom stanju ( probat ako niste ). Sve u svemu, još nije izašla fifa bolja od 1998 Road To World Cup, a mislim da ni neće.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote