Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 13.10.2008., 23:41   #254
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Oprostit češ, ali pogle PES, svaka akcija apsolutno ista, svaki pokret na isti kalup, svako dodavanje identično. Ako ništa, FIFA ju gazi po tom pitanju, maštovitosti u novoj FIFI ne fali, stvarno ima raznolikosti u igri

Da ne pričam kako u KONAMIu već godinama tepu po savršenom AIu koji jednostavno predvidi tvoj svaki potez i 1 na 1 češ proči za svetog nikada, ako i tada
Ne, ko je vidio cimnuti igrača na jednu stranu i otići u drugu, Bože sačuvaj, ili nekim čudom pretrčati nekoga jer si jednostavno brži Bježi, ko je to vidio ikad na utakmici
Sta je je, neke si stvari dobro rekao...

Sta ja znam...meni su se vise dojmile tekme koje sam nekad kao registrirani igrac igrao na pravoj travi, i protiv pravih igrača...i zabio slobodnjak(dva u cijeloj mojoj...karijeri)

da viš veselja, to je realnost...al, toga nema, niti ce ikad bit...osim ako malo nepotrcis, tkao da ja mislim da ta "realnost" u igrama nema veze s vezom...jednostavno PES je bolji za igrat nego FIFa, taj osjecaj i sve to(govorim unaprijed...bemti)..KUIŠ

EDIT: ja više ovdje ne raspravljam...ez aj sed...previse subjektivno je..Pozz

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 13.10.2008. u 23:49. Razlog: prestajemspamat..od jucer :)
Halos je offline   Reply With Quote