Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 13.10.2008., 23:27   #253
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Goldy Pregled postova
jao al su se potrudili, pogle im lopte, ko dvije ljudske glave a leti ko napuhani novogodisnji balon...mogli su makar loptu ako nista drugo napraviti( ali ne, oni su opet promasili cijeli fudbal)....pa fifa 2005 bila je bolja od ove, a interesantno je da sam i prosle godine cuo komentare kako je fifa 'ove godine' zaista sjajno napravljena

najsmjesnije mi je kad ljudi vele i kao priznaju 'dobro pes je bolji u gameplayu, ali fifa je bolja u grafici"(!!!) pa imaju li oni oci zbilja?? ili su mozda pokupili neki virus koji im automatski smanjuje gr. postavke i rezu u pesu na low ?

kad citam ovakve komentare kao sto je tvoj uvijek se zapitam Boze jesu li ovi ljudi neciji placenici ili se ljudski ukusi jednostavno razlikuju ??
Oprostit češ, ali pogle PES, svaka akcija apsolutno ista, svaki pokret na isti kalup, svako dodavanje identično. Ako ništa, FIFA ju gazi po tom pitanju, maštovitosti u novoj FIFI ne fali, stvarno ima raznolikosti u igri

Da ne pričam kako u KONAMIu već godinama tepu po savršenom AIu koji jednostavno predvidi tvoj svaki potez i 1 na 1 češ proči za svetog nikada, ako i tada
Ne, ko je vidio cimnuti igrača na jednu stranu i otići u drugu, Bože sačuvaj, ili nekim čudom pretrčati nekoga jer si jednostavno brži Bježi, ko je to vidio ikad na utakmici