Citiraj:
Autor Jelc
Jadan od najvećih domaćih stručnjaka na tom polju je jednom zgodom ovako mudrozborio:
I tu se nema što dodati 
|
slažem se. firefox mi se uvijek činio kao third party browser, IE mi je nekak bio refleksan izbor, i gledam to tak da ak već imam IE koji je integriran u win, koji mi više nego dobro služi, zašto bih inst još jedan program istog tipa, iste svrhe uz taj koji već imam? isto kak neki imaju bar 3 programa za gledat DVD, bar 2 programa za muziku slušat i slično....što je meni gluparija.
ali brat bratu, i mislim da tu isto nema govora, firefox (pogotovo sad trica) je daleko od IE, činejnica jest da je brži i stabilniji, primjeti se to.
jedino zbog čega IE koristim je RealOne Player plugin (za skidanje filmića s youtube i slično) koji sa firefox 3 ne radi, sa starijim verzijama je radio.
Firefox u pravilu koristim za download nekih većih datoteka, jer ima download manager integriran.
al kolko čitam neke beta recenzije za IE 8, mislim da će bit jako dobar, bar će se približit firefoxu, ako niš drugo. probao sam betu, nestabilna je dost, dosta stranica se ne otvara kak treba (kao pcekspert npr), ali ono što otvara je brzo i ugodno za radit, osjetno bolje od sedmice.