View Single Post
Staro 13.10.2008., 12:04   #28
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Citam i ne vjerujem, da su mis od 50 i 500 isti je tvrditi kao da su monitor od 1200kn i 12000kn isti jer su oba 19".

VAZNO!!!
95% igraca su NJUBINE i tocka, mogu oni rec sta god oce i busat se u prsa ali na turnirima se vidi da su niko i nista i da njihovo "napucavanje" sa susedima i burazom je razina na kojoj je svejedno kakav mis imaju. Ja sam recimo vise u RSovima ali navest cu primjer iz CSa:
mapa: Astec most ili bomb siteB
oruzje: M4, AK47, Desert eagle i sl.
dijagnoza: sa 300m(cijeli ekran) dobivas headshoot u prvoj sekundi nakon sto te spazi "kvalitetan" igrac. ovo naime sa krsem od 50kn ce uspjet ali NE SVAKI PUT nego onako random kako se elektronici u misu bude dalo.
Ko ne vjeruje moze se slobodno svrstat u ovih 95% sa pocetka price i tocka
Svojedobno sam bio na nekoliko desetaka turnira RTSa i FPSa i mogu rec da je razlika izmejdu ekipa koje nose svoje razere/logije/podloge i "kvartovskih halera" na "50icama" tolika da ju rijec PWN nemoze opisati, dakako nikad nisam vidio da je neko na "50ici" odnio postolje.

I za kraj:
Ako vecini netreba G5, DeathAdder, UltraGlide podloga i sl. isto tako vecini netreba recimo IPS monitor ili LSI RAID kontroler(u sva tri slucaja 95% ljudi to netreba) ali tvrdnje da je sve to isto i da je samo refleks bitan su klasican kvartovski NoobTalk.

@Mad_Duke
Savrseno opisano

U potpunosti se slažem s tobom.Osim noobtalka,ovo je jedan od dva smislena posta ovdje.Ne moraš čak ni igrat.Evo upravo sam nekom dečku cimeru nešto namješto na kompu.Razliku između 2000dpi mog G5,kojih svakodnevno koristim,i parsto Neon smeta za 50kn,je tolika da ne stane u riječ frustracija.A govorimo samo o kretanju po windowsima.Bilo je fest rasprave o ovom već.Ako sa smeće mišem ne možeš postić fraga,nećeš ga postić ni sa Razerom ili Logitechom.Ali ako sa smećem,postigneš 13 fragova,sa pravom opremom ćeš postić 20.
žile je offline   Reply With Quote