Citam i ne vjerujem, da su mis od 50 i 500 isti je tvrditi kao da su monitor od 1200kn i 12000kn isti jer su oba 19".
VAZNO!!!
95% igraca su NJUBINE i tocka, mogu oni rec sta god oce i busat se u prsa ali na turnirima se vidi da su niko i nista i da njihovo "napucavanje" sa susedima i burazom je razina na kojoj je svejedno kakav mis imaju. Ja sam recimo vise u RSovima ali navest cu primjer iz CSa:
mapa: Astec most ili bomb siteB
oruzje: M4, AK47, Desert eagle i sl.
dijagnoza: sa 300m(cijeli ekran) dobivas headshoot u prvoj sekundi nakon sto te spazi "kvalitetan" igrac. ovo naime sa krsem od 50kn ce uspjet ali
NE SVAKI PUT nego onako random kako se elektronici u misu bude dalo.
Ko ne vjeruje moze se slobodno svrstat u ovih 95% sa pocetka price i tocka

Svojedobno sam bio na nekoliko desetaka turnira RTSa i FPSa i mogu rec da je razlika izmejdu ekipa koje nose svoje razere/logije/podloge i "kvartovskih halera" na "50icama" tolika da ju rijec
PWN nemoze opisati, dakako nikad nisam vidio da je neko na "50ici" odnio postolje.
I za kraj:
Ako vecini netreba G5, DeathAdder, UltraGlide podloga i sl. isto tako vecini netreba recimo IPS monitor ili LSI RAID kontroler(u sva tri slucaja 95% ljudi to netreba) ali tvrdnje da je sve to isto i da je samo refleks bitan su klasican kvartovski
NoobTalk.
@Mad_Duke
Savrseno opisano