View Single Post
Staro 13.10.2008., 09:49   #116
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Lagana je k Rekao bi da je teža i od CODa i od MOHa naravno na sličnim/identičnim razinama kod sve 3.*LOLOL U obe navedene možeš dosta solirat, pucat iz hoda i skoro pa proć igru bez pravog zaklona, dok kod BIA 2 puta možeš proć bez zaklona, 3. put si mrtav 100%. Jednostavno je igra koncepcirana kao da si u pravom ratu, cik-cak kretanje, traženje zaklona čak i kad nema nikoga okolo, šprintanje od položaja do položaja/zaklona/kuće.*PAAAA...
Jedino šta je neralno je to, da možeš stat iz zaklona 3 dana i igrat po principu da ubiješ jednog, dvojicu, pa kad ti se slika zacrveni malo odmoriš i tako u krug...*ISTINA

Sve ostale pizdarije i soliranj su osuđene na neuspjeh i zato je dosta realno, al opet možda i malo prerealna pa ubija draž za igrom, bar meni, jer kad poginem 2,3 puta za redom neman volje za startat ponovo, nego ostavim za sutra (i za divno čudo, sutra uvijek, ali uvijek prođem iz prve)
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
ma kaj ne možeš sam, npr. misija hell's highway, da naglasim: SPOILER: trebaš sve poklati, uništiti aa guns, tenkove, sve sam prešel solo, svoje uopće nisam vodil sa sobom, ideš u zaklon, pogledaš, 1-2-3-4...headshoota, počekaš da se healthy obnove i tako dalje, a tenk, samo iz covera u cover ideš sve bliže njemu, postaviš bombu i za najbliži zid i to je to...igral sam na veteran težini (mislim da se tak zove, ona najlakša je csual ak se ne varam, a kad se jednom igra prođe otključa se authentic)...
ISTINA,ŽIVA ISTINA

khm..najte se ljutiti, no ova arkada je smijurija od igre. kakvi sad krugovi iznad glave? kakve su to djecje gluparije? tesko? nije to tesko več glupavo skriptično isprogramirana blesava igra.

em je možeš riješiti sam. em je totalno linearna. em neprijatelji dolaze po točno planiranom voznom redu em su totalno preloše skriptirani.em su još gluplje skriptirani tvoji khm pomagači.

odigrah hmmm dva sata i dosta. stvarno mi je smiješno gubiti vrijeme na ovakve sporadične arkadice. lijep pristup, prepuno animacija, nekakvih priča, radnje...ali gejmplej je nula(osoban stav autora ovog trač revjua ).

taktika i ino. pa iskreno, moglo je i puno bolje. moglo je i bolje. moglo je biti i ne ovako loše .

uglavnom, valjalo je vidjeti, no neznam dali ću imati volje gubiti vrijeme na ovu arkadicu. kao da igram arkadu na automatu u lunaparku gdje neprijatelji dolaze u valovima. riješiš jedan val, obnoviš se, pa drugi, pa treći pa unedogled.smiješno...uglavnom 4/10 po mome.