Tema: PES 2009
View Single Post
Staro 13.10.2008., 08:23   #237
manki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ja zabijam iz svakog kornera direkt u gol,otkrio sam grešku u igri tj. grešku golmana koju nisu ispravili ni u 2009...po korner zastavici znam svaki put "naštelat" identično i golman uvijek isto napravi,obrani ali u svoj gol svih izluđujem s tim,praktički koliko kornera toliko golova...da se svašta u igri "muljat",treningom otkrio nekoliko bugova.
da, to je bilo moguce i na prijashnjoj verziji, ali ako ti je to 'naj' nachin zabijanja, i iznudjivanje kornera da bi tako zabio.....no comment....igraj nogomet na PESu....

Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
ajd da ja vas sada pitam, ono što meni nije jasno u PESu, naime svaki slobodni udarac koji bi želio nabaciti je jednostavno glup (ili sam ja jer neznam). Uglavnom, recimo da je slobodni udarac na nekih 40m ukoso i sada želim nabaciti, ali problem je što su svi igrači izvan 16m...

Jel postoji mogućnost da igrače natjeram u šesnaesterac i onda nabacim?

ovako mi je svaki takav slobodni udarac ili pucanje ili dodavanje najbližem igraču što je malo glupo...
kada nabacujesh iz takve udaljenosti, drzhi R2, da lopta dobije na visini i ti tako dobijesh na vremenu da sa igrachem uletish u 16m....
isprobaj pa mi reci jel pali (2 sam dosad na DEMU zabio ubacima iz slobodnjaka)

i evo moj prvi filmic na 2009

http://www.youtube.com/watch?v=T9zq6TLjlPE
manki je offline   Reply With Quote