Citiraj:
Autor Thoroughbred B
Ja zabijam iz svakog kornera  direkt u gol,otkrio sam grešku u igri tj. grešku golmana koju nisu ispravili ni u 2009...po korner zastavici znam svaki put "naštelat" identično i golman uvijek isto napravi,obrani ali u svoj gol  svih izluđujem s tim,praktički koliko kornera toliko golova...da se svašta u igri "muljat",treningom otkrio nekoliko bugova.
|
da, to je bilo moguce i na prijashnjoj verziji, ali ako ti je to 'naj' nachin zabijanja, i iznudjivanje kornera da bi tako zabio.....no comment....igraj nogomet na PESu....
Citiraj:
Autor Buger
ajd da ja vas sada pitam, ono što meni nije jasno u PESu, naime svaki slobodni udarac koji bi želio nabaciti je jednostavno glup (ili sam ja jer neznam). Uglavnom, recimo da je slobodni udarac na nekih 40m ukoso i sada želim nabaciti, ali problem je što su svi igrači izvan 16m...
Jel postoji mogućnost da igrače natjeram u šesnaesterac i onda nabacim?
ovako mi je svaki takav slobodni udarac ili pucanje ili dodavanje najbližem igraču što je malo glupo...
|
kada nabacujesh iz takve udaljenosti, drzhi R2, da lopta dobije na visini i ti tako dobijesh na vremenu da sa igrachem uletish u 16m....
isprobaj pa mi reci jel pali (2 sam dosad na DEMU zabio ubacima iz slobodnjaka)
i evo moj prvi filmic na 2009
http://www.youtube.com/watch?v=T9zq6TLjlPE