Tema: Fallout
View Single Post
Staro 12.10.2008., 22:00   #162
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ljudi. Igra je izasla za konzolu.

Automatska presuda - Govno. Fallout ili bilo koji RPG koji drzi do sebe ne moze biti dobar na konzoli.

Uostalom. Nema Multiplayera, a nema ni turn baseda. lol!
aj da te podsjetim....Star wars kotor je također izašao za xbox i bio je odličan Rpg...dakle, itekako može da igra izađe za konzolu i da bude dobra igra i na Pc-u....nisu konzole više kao i prije kad bi igra izašla za ps1 ili ps2 pa onda napravljena automatska konverzija za pc..pa nek i je tako, grafika na xboxu i ps3 je odlična (zasad)..vrijeme će ih sigurno zgazit ali sada još nije, niti ne iskorištava cijelu njihovu snagu današnje igre.....evo da ti samo napomenem dobre igre koje su izašle na konzolama i pc-u i bile su dobre na obje platforme: assassins creed, star wars kotor, gta 4 (ubrzo za pc), call of duty 4, brother in arms 3 itd....

što se tiče samog Fallouta 3, bit će to odlična igra....koliko god ljudi kenjarili da ne valja zbog sličnosti sa oblivionom....ma kakve to veze ima...i nemojmo zaboravit, Oblivion je odlična igra, pogledajte samo ocjene....da napomenem, igrao sam i fallout 1 i fallout 2 u doba kada su izašle, fallout 2 mi je najbolji rpg ikad (uz baldur's gate 2) ali mislim da će fallout 3 biti odličan....
alan_poh je offline   Reply With Quote