View Single Post
Staro 12.10.2008., 17:16   #6
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Uzima više rama ali i podržava više rama, kopiranje/transfer manjih (do nekoliko MB) fileova je malo sporiji, malo je osvježeno korisničko sučelje i sad se zove Aero (il aeros, neznam više), koristi GPU za mrdanje prozora po ekranu itd a ne CPU ko win XP. Help katkad čak zna biti od koristi. Imaš sidebar na kojeg moš stavit sat, kalendar, par custom stvari tipa kolko proc power i rama koristi komp. Osim toga nema nekih korisnih noviteta.

konfiguriranje - sve izgleda drukčije i malo kompliciranije, ali nije od neke koristi.

gaming - podržava directX10 kojeg XP službeno ne. DX10 izgleda realnije al smanjuje fps.

Ljudi dosta vrijeđaju vistu, al ja zbilja nemam neko mišljenje, ja to gledam ko xp sa novim skinom za kompove viših performansi.

Kompatibilnost - nečeš moći igrati neke dos igrice, koje bi mogo u compatibility modu u XP-u, mogu reć da grafika u turbo pascalu (program star 20 g.) ne radi, osim ako si ne uninstaliraš grafičke drivere, večina stvari za 98/2k/me/XP radi, a imaš i compatibility mode.
Viperus je offline   Reply With Quote