View Single Post
Staro 12.10.2008., 05:33   #21
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
Ovako
Znam da je super preciznost,bezicnost,pa i cool led diode i odaziv ali opet ne kuzim koliko je bolji razer 500kn i logitech od 150kn koji ja imam ?
Mislim dal ce me zbog tih 350kn razlike netko u cod-u ili far cryu brze ubit ? Mislim ima li tu prednosti u necemu jer po meni ako dobro nisanis i imas isto omjer fps-a dok igras,nemoze bolji mis bit presudan za pobjedu ili pak moze?
Nikad nisam razumio zasto,recimo ako pogledamo feniks ducan u zg-u imaju mixa po 700kn kao ultimate gamerski,wtf...po cemu je on bas gamerski ?
Moze malo objasnjenja,onak sturo ...u cemu je ta skupoca....ok kuzim ako ima neke mogcnosti itd..ali opet

situacija 1
ja imam logitach 5 tipka , 1200dpi bla bla

frend ima razer 5tipki do 2400 dpi ,2,4ghz bla bla

ja platim 150kn a on 550kn ,i sad on ima prednost u igricama,jel to samo blebetanje ili istina....i zasto tj po cemu....

call me stupid but i just don't get it!!

Zahebi reviewe po netu o tom i tom misu koji je uber najbolji, koji kuha rucak za veceru i pravi malu djecu kad si odsutan. Najbolji mis je onaj koji je za tebe najbolji, koji ti lezi u ruci savrseno, koji ti se stapa s tvojim nacinom igre i drzanja misa u ruci, koji ti nebjezi dok nisanis. Poslusaj me. Promjenio sam puuno miseva (onih skupih) da bi se na kraju vratio na onog koji najbolje lezi u ruci. Rezime, najbolji mis je onaj koji je tvojoj saci najbolji.

Edit
Pogledaj moj sig sto ti govori? Dao sam cca 500 kn na mis koji ima ponajbolju optiku, ALI, ne lezi najbolje i tu prici dolazi kraj. Ako misonja i tvoja sapa nisu na ti, nikakve djidje midje ti nece pomoci da postanes bolji gamer...bas nikakve...