View Single Post
Staro 12.10.2008., 01:05   #241
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor tech Pregled postova
Ajde nagovorite me, procitao cijeli thread i vec sam prije bio instalirao os x ali vec dugo nisam gledao kaj ima novoga...E sada preporuke za proggye...
Pa imaš svašta, pogledaš Apple.com i vidiš ima dosta programa i opisa. Također ima dobrih siteova za razne programe, pa ako odlučiš nabacit ću ti ih
Citiraj:
Koji player za mp3/flac slican foobaru?
iTunes koristim (zasad) i dobro radi, organizacija nije toliko loša.
Citiraj:
Koji klijent za torrente?
Transmision je vrlo dobar (sličan uTorrentu) i još ima par, koji su OK.
Citiraj:
Koji proggy da iskoristim sve mogucnosti Mx518, tocnije kako ga nagovoriti da mi mjenja dpi on the fly...
Sada nisam siguran, ali kolega na PowerBooku ima LEGALNE Logitech drivere za svoj mouse, moram provjerit ali mislim da podržava MX518 i sve funkcije.
Citiraj:
Koja "distra" a da ne jebe pri bootu sa still waiting for root...?I da ima li nacina da izbjegnem usrane fontove prilikom surfanja...da preciziram, ima li nacina da stavim win fontove?
iDeneb je najbolji od kojih sam probao, ali ima nekih mušica koje se daju rješit, sa toolovima

Sada jedno iskustvo. Imam AB9 quadGT sa ALC888 i instalirao sam drivere za OSX. Međutim u Winsima + Foobar (ili neki drugi MP) zvuk je na HD202 umjeren tj dobro glasan. Sada na OSX je jako jak tj nemogu ih držat do kraja odvrnjene, pa me znima je li to do drivera ili programa (iTunes)
Inače ovo nije mana, nego plus jer mogu nekad ubit sam sebe zvukom.
Baja 001 je offline