View Single Post
Staro 11.10.2008., 22:52   #26
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor kreso7 Pregled postova
Netbookovi sa 6 cell baterijom drze 5-6 sati, gledam 12 inchere, 6 celijske baterije deklarirano 3 sata........

Ima 1h bolju bateriju, rekoh, sa 6 celijskom baterijom razlika ide na duplo u korist netbookova. Gledam na nabava.net 12 inchere, 5k najjeftiniji. To je duplo vise od onog sto sam platio svoj AAO. NE dolazi u obzir.
Ono što je trenutno kod nas dobavljivo te ispod 5k kuna je:

1. MSI PR201X 4.999,00 kn.
2. MSI VR201X 4.999,00 kn
3. ACER ASPIRE 2920Z-2A2G16Mi 4.550,00 kn

Ja sam uzeo u feniksu VR201x za 4.499.00kn, bila akcija i to samo zato jer ima 2g garancije spram Acera.
Svi Ovi Msi modeli imaju 8 ćelija baterije i drže 4h surfa, 3,5h ako se gledaju filmovi.
Za Acera neznam...

To je ono kako za sada stvari stoje na našem tržištu, a 6 ćelija baterija za AAO i winda za sada NEMA na našem tršištu i stići će tko zna kada...
Dotle će stići i nove PUME sa isto 8 ćelija baterijom a još manjom potrošnjom pa tako možemo vječno u krug se prepirati.., zbilja nema smisla da se sad toliko pretjerujemo.

Svatko će kupit ono što misli da mu treba i odgovara a što se tiče same usporedbe oko autonomije za sad je 12.1" u prednosti...
Ja zbilja nemam ništa protiv Winda, AAO-a i svih ti prconjaka, da je samo nešto bolja autonomija i da ih ipak nisu baš tako okljaštrili.

Koliko će koštati ta dodatna baterija za Winda ili AAO i onda se već dobrano približavamo cijeni ovog Acera po 4.550,00 kn ....
stuc je offline   Reply With Quote