View Single Post
Staro 11.10.2008., 20:12   #11
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor zek0 Pregled postova
.....ako recimo nešto igraš online i oces bit među boljima onda ces morat kupit novi mis...

imas pravo, pravi gejmer mora imati minimalno mx518, mora imati minimalno dvije (pozeljnije su cetiri) jezgre, rama sto vise to bolje, hard je takoder od vaznosti - raptori i slicno ulazi u obzir, i jedino sto se prizna je zadnja generacija grafickih. i to zacinjeno sa nekim futuristickih 5.1 slusalicama, isto tako kvalitetnom (citaj; skupom) zvucnom karticom, i napajanjem od 800-1000W.
i da, podloga za misu mora biti neka sa uzorkom. jer je bolja od ostalih, jer je gejmerska.

i onda sa svom ovom opremom, medu prvima si u svakoj pucacini.

edit.
naj se odmah ljutiti, samo sam napisao kako to meni zvuci. iz moje perspektive, na ovo tvoje napisano. iz iskustva, mojeg, tako i misljenje.

Burko je offline   Reply With Quote