Citiraj:
Autor stuc
Govorim o praktičnosti i mogućnostima a ne o cjelovečernjem gledanju HD-a isključivo i samo na 12.1" laptopu.
|
Rekoh, imam stolni za to.
Citiraj:
Autor stuc
Zašto se odreći same mogućnosti za tu i tamo nešto pogledati dok se putuje nekud i slično tome ?
|
Zato sto uvijek postoje kompromisi. Ja sam se recimo bio spreman odreci toga da si prebacujem neke stvari koje nikad necu pogledati sa DVD-ova frenda koji je preveliki asshole pa mi ne da nositi doma. Zato si mogu na faksu skinuti sto mi treba bez nekog problema. I uopce mi nije zao jer mi dosad nije ni zatrebao opticki drajv.
Citiraj:
Autor stuc
Što se tiče samog guranja HD-a, svi testovi koje sam uspio iskopat a jedan sam i linkao u temi o windu ili eee-u,
Atom gura 720p sa 100% zauzećem procesora te ponekad zatrza..
|
Gle momak, ja ti velim sto sam probao, a ne citao. Daklem, skidam epizode u 720p kvaliteti, poneke (humoristicne gdje me nije previse briga gledam li na 9" ili 20") pogledam navecer u krevetu na AAO-u. Radi bez ijednog trzanja, a usput bez problema mozes imati IM, Operu i mail klijent. To je ono sto sam *isprobao*. 1080p ne skidam i prije sam cisto rasprave radi skinuo neki sample i pokrenuo. Radilo je.
Citiraj:
Autor stuc
Kažeš da ih postavljam kao primarna računala ? Da moguće, no kupit nešto za 3,2k kuna da služi isključivo određenoj
svrsi ili dati 4k za 12.1" pa imati kompletnije i uporabljivije računalo a maltene jednako što se tiče same prenosivosti mi
|
Rekoh, ja nisam uzeo Wind za 3,2k kuna, nego AAO za 2,6k kuna. Razlika je zamjetna, a preko 4k nisam htio ici i kupovati duplo tezi i veci laptop kojeg vec ne mogu samo tako u ruksak staviti.
Citiraj:
Autor stuc
Zar nije glupo reći dao sam 3k kuna za ofice i surfanje netom ? Treba to prvo priznati samom sebi....
|
Problem je u tome sto ga vecina ljudi koji ga nisu isprobali takvim percipira. Ja sam ti rekao za sto sam ga sve koristio. Za faks mi trebaju aplikacije od Officea do alata za programiranje, modeliranje i projektiranje. Radi? Radi. Moze u multitaskingu vise njih zajedno sa IM-om, Skypeom, browserom, mail i usenet klijentom? Moze.