Citiraj:
Autor stuc
Što se tiče perfomasi i mogućnosti još bi se i moglo raspravljati dali je to dovoljno i koliko kome šta zapravo od toga treba no sa
takvom autonomijom kompletna linija tih prconjaka pada u vodu.
|
Tu se slazem, i jedva cekam da 6 cell baterije dodju k nama.
Citiraj:
Autor stuc
Šta vam je praktičnije, imat fensi mobitel kojem baterija drži 1 dan ili ciglicu koja drži 5 dana ? 
|
Fensi mobitel koji drzi jedan dan definitivno. Ne volim ogromne mobitele a la N-Series. But that's me :-).
Citiraj:
Autor stuc
A šta ćeš sa HD i matroska filmovima koji sve više polako zamjenjuju dvd-rip
|
A lol :/
Prvo, ti si netbookovima pristupio kao primarno racunalo, a oni to nisu. Drugo, za boga miloga, koja ce budala gledati 1080p video na bilo kojem laptopu kad je rezolucija videa ionako veca od rezolucije ekrana?
Citiraj:
Autor stuc
Malo napredniji P4 sa HT-om nema šanse pranđikati se sa HD-om.
|
Testirano i 720p i 1080p, radi. Toliko o techno-izdrkavanjima, ali velim, moras biti malo tresnut da bi netbook koristio za gledanje HD videa.
Citiraj:
Autor stuc
Jeftina ? Tebi je wind jeftin za ono što nudi ? 
|
Imas AAO za 2600kn, iako bih ja kupio i Wind, da nije bilo Acera kod nas jer je to bilo to sto sam trazio.
Citiraj:
Autor Mar
Čak i ajfon to rula, da ne spominjem nadolazeće modele iz SE-a i Nokije ili HTC-a.
|
Ja to ne bi uzimao nikad. E *to* je za mene preskupo za ono sto dobivas. Pazi, HTC-ov TyTn kosta vise od "preskupog Winda", a sto mozes gore? U Wordu nesto na brzinu editirati, eventualno pogledati nesto na netu? Meni to ne treba, tebi ne treba netbook... Ne prodaju se ko blesavi bezveze...
Citiraj:
Autor Mar
9-10" je goli k.... , s 600px po vertikali bilo kakvo sufanje je prestrašno iskustvo danas.
|
Je, ali zato svrsis dok pogledas mail na smartphoneu :-).
Citiraj:
Autor Mar
Ne, nego koštaju 2.5-3.5 tisuće, za 1.5-2 tisuće imaš 7" EEE-a koji je užas živi.
|
To da, 7" EEE mi je premalen i nisam htio uzimati to, vec sam cekao da dodju k nama 9" modeli jer je 1024 po sirini dovoljno za 95-99% siteova.
Citiraj:
Autor Mar
griju se podosta (a ne bi kao trebali
|
Imas Dellov netbook bez aktivnog hladjenja. Probaj to sa klasicnim laptopom.
Nema veze za raspravu sad, ali samo velim kako pises neke stvari koje nemaju veze s vezom. Kao npr ovo dolje:
Citiraj:
Autor Mar
procesor je totalno impotentan za bilo kakv posao osim browsanja + email (a nit browsat nemoš recimo na kvalitetnije full-screen flash siteove bez trzanja) itd...
|
Od stvari koje su relativno zahtjevnije, probao sam Pro Evolution Soccer 2008, radi na low detaljima bez problema, a rekoh ti gore da guta HD video bez primjedbe.
Vas dvojica polazite od krive ideje, ocjenjujete ih kao primarno racunalo, a to definitivno nisu. Recimo, meni nisu jasni ljudi koji kupe laptop za 8 tisuca kuna i onda ga 1-2 puta tjedno maknu sa radnog stola dok ode na faks nesto skinuti, odraditi prezentaciju ili jednostavno ima uber dosadno predavanje. Nije li stolno racunalo istih ili boljih performansi + netbook za razliku u cijeni bolja opcija? Meni se ne da svaki dan nositi 4 kile u torbi, od dvorane do dvorane, po gradu, do doma itd. Ovo stavim u ruksak i bok, ne znas da ga imas. Posto se ne igram previse, dovoljan mi je za 90% stvari koje inace radim. Od Office paketa, preko nekog osnovnog editiranja u Photoshopu, Visual Studio... I jos nekoliko programa za napraviti zadace na faksu, projekte i slicno.