View Single Post
Staro 11.10.2008., 17:44   #19
kreso7
Premium
Moj komp

kreso7's Avatar

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
Što se tiče perfomasi i mogućnosti još bi se i moglo raspravljati dali je to dovoljno i koliko kome šta zapravo od toga treba no sa
takvom autonomijom kompletna linija tih prconjaka pada u vodu.
Tu se slazem, i jedva cekam da 6 cell baterije dodju k nama.

Citiraj:
Šta vam je praktičnije, imat fensi mobitel kojem baterija drži 1 dan ili ciglicu koja drži 5 dana ?
Fensi mobitel koji drzi jedan dan definitivno. Ne volim ogromne mobitele a la N-Series. But that's me :-).

Citiraj:
A šta ćeš sa HD i matroska filmovima koji sve više polako zamjenjuju dvd-rip
A lol :/
Prvo, ti si netbookovima pristupio kao primarno racunalo, a oni to nisu. Drugo, za boga miloga, koja ce budala gledati 1080p video na bilo kojem laptopu kad je rezolucija videa ionako veca od rezolucije ekrana?

Citiraj:
Malo napredniji P4 sa HT-om nema šanse pranđikati se sa HD-om.
Testirano i 720p i 1080p, radi. Toliko o techno-izdrkavanjima, ali velim, moras biti malo tresnut da bi netbook koristio za gledanje HD videa.

Citiraj:
Jeftina ? Tebi je wind jeftin za ono što nudi ?
Imas AAO za 2600kn, iako bih ja kupio i Wind, da nije bilo Acera kod nas jer je to bilo to sto sam trazio.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Čak i ajfon to rula, da ne spominjem nadolazeće modele iz SE-a i Nokije ili HTC-a.
Ja to ne bi uzimao nikad. E *to* je za mene preskupo za ono sto dobivas. Pazi, HTC-ov TyTn kosta vise od "preskupog Winda", a sto mozes gore? U Wordu nesto na brzinu editirati, eventualno pogledati nesto na netu? Meni to ne treba, tebi ne treba netbook... Ne prodaju se ko blesavi bezveze...

Citiraj:
9-10" je goli k.... , s 600px po vertikali bilo kakvo sufanje je prestrašno iskustvo danas.
Je, ali zato svrsis dok pogledas mail na smartphoneu :-).

Citiraj:
Ne, nego koštaju 2.5-3.5 tisuće, za 1.5-2 tisuće imaš 7" EEE-a koji je užas živi.
To da, 7" EEE mi je premalen i nisam htio uzimati to, vec sam cekao da dodju k nama 9" modeli jer je 1024 po sirini dovoljno za 95-99% siteova.

Citiraj:
griju se podosta (a ne bi kao trebali
Imas Dellov netbook bez aktivnog hladjenja. Probaj to sa klasicnim laptopom.
Nema veze za raspravu sad, ali samo velim kako pises neke stvari koje nemaju veze s vezom. Kao npr ovo dolje:

Citiraj:
procesor je totalno impotentan za bilo kakv posao osim browsanja + email (a nit browsat nemoš recimo na kvalitetnije full-screen flash siteove bez trzanja) itd...
Od stvari koje su relativno zahtjevnije, probao sam Pro Evolution Soccer 2008, radi na low detaljima bez problema, a rekoh ti gore da guta HD video bez primjedbe.

Vas dvojica polazite od krive ideje, ocjenjujete ih kao primarno racunalo, a to definitivno nisu. Recimo, meni nisu jasni ljudi koji kupe laptop za 8 tisuca kuna i onda ga 1-2 puta tjedno maknu sa radnog stola dok ode na faks nesto skinuti, odraditi prezentaciju ili jednostavno ima uber dosadno predavanje. Nije li stolno racunalo istih ili boljih performansi + netbook za razliku u cijeni bolja opcija? Meni se ne da svaki dan nositi 4 kile u torbi, od dvorane do dvorane, po gradu, do doma itd. Ovo stavim u ruksak i bok, ne znas da ga imas. Posto se ne igram previse, dovoljan mi je za 90% stvari koje inace radim. Od Office paketa, preko nekog osnovnog editiranja u Photoshopu, Visual Studio... I jos nekoliko programa za napraviti zadace na faksu, projekte i slicno.
kreso7 je offline   Reply With Quote