View Single Post
Staro 11.10.2008., 12:23   #1
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
freeze -> hard reset -> opet ispocetka

radi se frendovom kompu koji je kupljen u utorak. on jos nema net pa ja tu maltretiram ljude umjesto njega. pogledao sam dosta tema tu sto se tice smrzavanja i restartanja ali na svakoj pise nes drugo i nista mi ne lici na rjesenje...
konfa je
e 7200
gigabyte EP45-DS3
2x2gb kingmax PC6400 mars
saphire hd 4870
corsair vx 550w

komp se jednostavno smrzne, i onda je moguce samo na hard reset se pomaknut. memtest prolazi. na everestu onaj system stabilyty test izbaci error nakon desetak minuta ali se ne stilta. ali kad sam maknuo drivere od grafe, i bootao u safe modu onda se nije tilto niti izbacivao errore. jel to znaci da sam ipak trebao ici na softverske probleme? stilta se (smrzne) u igrama i to svim. nekad se cak i sam resetira. jel moguce da je to napajanje? jel bi moje napajanje moglo to vrtit (mislim da bi trebalo) pa da probamo s njim? sve komponente su pod garancijom, ali uglavnom ne na istim mjestima, pa ako je nes vrisnulo bilo bi dobro da skuzimo sto da moze covjek odnijet na servis... jel ima ko kakvu ideju, jer mi se sve cini da cemo morat dio po dio ustekavat u moj komp dok ne nadjemo sto je, a to je dosadasn i naporan posao....
rodney je offline   Reply With Quote