View Single Post
Staro 11.10.2008., 10:52   #222
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Neznam vise sta raditi sa ovom igrom...ona "obicna" verzija nije htjela raditi, odnosno rusila se na identicnom mjestu svaki put...nakon jedne video scene bio samo crni ekran...cuje se ingame zvuk, al crni ekran...i moram restartat.
Probao sam onda i sa patchevima svima koji su bili, i poceo igru uvijek ispocetka za svaki slucaj i uvijek bil isti problem na tocno istom mjestu...tak da prema tome nije neki random problem zbog drivera i graficke, ili nakon određenog vremena igranja i sl...jer bi onda barem negdje drugdje bio problem...ak nist drugo, par minuta prije ili kasnije, a ne bas uvijek na istom mjestu...

Pa sam onda odustao od toga i odlucio cekati Enhanced Edition...znaci imam sad bas tu verziju (ne patch na one obicne na tu enhanced)...
I sad jos i gore...sad vec crni ekran nakon recimo 5 minuta, dok se treba obracunati sa banditima u dvorcu gore po onim stepenicama...

Neznam, sa problematicnim igrama tipa stalker, crysis i slicnim, koje su bile nestabilne vecini ljudi nikad nisam imal problema...ko da mi se sad sve vraca na ovoj...
Ima tko kakav savjet?
TheBEaST je offline   Reply With Quote